Продажа Доктор Кроп 20 літрів
Діюча речовина: карбендазим, 500 г / л
Хімічний клас: бензимідазоли
Препаративна форма: концентрат суспензії (КС)
Період захисної дії: 2-3 тижні.
Механізм дії:
Фунгітоксічное дію препарату Доктор Кроп полягає в гальмуванні процесів ділення клітин (пригнічує поділ ядра) патагенов. Оскільки препарат має не тільки захисну, але і куратівное (лікувальний) дію, він забезпечує ефективне знищення хвороб навіть після прояву симптомів захворювання.
Властивості і переваги:
- Завдяки вдалій формуляції забезпечує відмінний контроль більшості грибкових захворювань в найрізноманітніших кліматичних умовах.
- Застосовується на багатьох сільськогосподарських культурах: пшениці, ячменю, жита, цукрових буряках, ріпаку, соняшнику та ін.
- Захищає від інфекцій, які знаходяться як усередині, так і на поверхні рослин.
- Має швидке початкове дію і тривалий захисний період.
- Діюча речовина карбендазим швидко проникає в рослину і перерозподіляється в ній, перешкоджаючи зараженню всередині і зовні.
- Має профілактичну і лікувальну дію, зупиняючи захворювання в ранній фазі.
- Не викликає фітотоксичності, незалежно від стадії розвитку культури.
- Має низьку гектарну вартість обробки.
- Ідеальний компонент для бакових сумішей.
Класифікація ВООЗ , токсикологічна характеристика:
ІV клас (мало токсичні).
Термін придатності та умови зберігання препарату:
Три роки в закритій заводській упаковці при температурі від +5 ° С до +35 ° С.
Пшениця озима, ячмінь озимий, жито
Норма витрати: 0,5 л / га
Шкідливий об'єкт: кореневі гнилі, борошниста роса, септоріоз, гельмінтоспоріоз та інші плямистості листя.
Норма витрати робочої рідини: 250-400 л / га.
Ячмінь ярий, пшениця яра
Норма витрати: 0,5 л / га
Шкідливий об'єкт: кореневі гнилі, борошниста роса, септоріоз, гельмінтоспоріоз та інші плямистості листя.
Норма витрати робочої рідини: 250-400 л / га.
Цукровий буряк
Норма витрати: 0,3-0,4 л / га
Шкідливий об'єкт: церкоспороз, борошниста роса, септоріоз.
Норма витрати робочої рідини: 250-400 л / га.
Спосіб і час обробки: обприскування під час вегетації.