Продажа Насіння капусти SV 5818 AC F1 1000 нас.
Капуста цвітна СВ 5818 АЦ F1 – середньостиглий, продуктивний гібрид від відомої насіннєвої компанії Seminis (Нідерланди). Період вегетації становить 90-100 днів від появи масових сходів. Оптимально підходить для основного сезону вирощування та збирання пізнім літом чи восени. Рослина компактна, з великим листям, яке надійно вкриває. голівку від зовнішніх факторів дії. Гібрид краще розвивається при густоті посадки до 40 тис. раст./га. Зберігає продуктивність при стресових умовах вирощування, пластичний до агротехніки.
Рослина формує округлі, щільні головки білого кольору, вагою близько 2-3 кг. На невеликій качанці формує велику кількість акуратних суцвіть, щільно прилеглих один до одного. Гібрид відрізняється відмінними смаковими та товарними характеристиками, тривалим періодом зберігання, транспортабельністю на великі відстані. Зібраний урожай реалізують на свіжому ринку протягом кількох місяців, використовують для приготування гарячих страв та рагу, також консервують та заморожують на зиму.
Особливості сорту цвітної капусти СВ 5818 АЦ F1:
вегетаційний період – 90-100 днів;
норма посадки – до 40 тис. раст./га;
стресостійкість, пластичність;
імунітет до широкого спектру захворювань;
високий потенціал урожайності;
лежність та транспортабельність без втрати товарності;
відмінні смакові якості та поживна цінність;
реалізується на свіжому ринку, використовується в кулінарії та для переробки.
Рослина формує округлі, щільні головки білого кольору, вагою близько 2-3 кг. На невеликій качанці формує велику кількість акуратних суцвіть, щільно прилеглих один до одного. Гібрид відрізняється відмінними смаковими та товарними характеристиками, тривалим періодом зберігання, транспортабельністю на великі відстані. Зібраний урожай реалізують на свіжому ринку протягом кількох місяців, використовують для приготування гарячих страв та рагу, також консервують та заморожують на зиму.
Особливості сорту цвітної капусти СВ 5818 АЦ F1:
вегетаційний період – 90-100 днів;
норма посадки – до 40 тис. раст./га;
стресостійкість, пластичність;
імунітет до широкого спектру захворювань;
високий потенціал урожайності;
лежність та транспортабельність без втрати товарності;
відмінні смакові якості та поживна цінність;
реалізується на свіжому ринку, використовується в кулінарії та для переробки.