Продажа Насіння кукурудзи Messenger F1 5000 нас.
Кукурудза Месенджер F1 – середньостиглий гібрид типу SH2 (суперсолодкий), виведений селекціонерами компанії Seminis (Нідерланди). Від появи сходів до збирання врожаю проходить близько 80-85 днів. Рослини потужні та міцні, стійкі до вилягання, рясно облистяні, виростають до 190-210 см. Формують по 2 качани на кущі. Демонструє відмінну стійкість до сажки, а також протистоїть вірусу мозаїки та грибковому опіку листя.
Початки циліндричної форми із затупленим краєм, досягає 24-25 см у довжину і 5-5,5 см у діаметрі, середня вага – 400-450 г. Зерно велике, привабливого, золотисто-жовтого кольору, з глянцевим блиском, розташовується у 18-20 рядів. Дуже солодке та соковите. Гібрид вирощують для одержання товарної продукції з тривалим періодом зберігання. Ідеально для реалізації, використання в кулінарії або для консервування та заморожування.
Особливості сорту кукурудзи Месенджер F1:
вегетаційний період – 80-85 днів;
врожайність – 2 повноцінні качани на кущі;
стресостійкість та висока регенеративна здатність;
відмінний рівень імунітету до вірусних та грибкових захворювань кукурудзи;
прекрасні смакові якості та поживна цінність;
високий вихід товарної продукції вищого класу;
для свіжого ринку, кулінарії, консервування та заморозки.
Початки циліндричної форми із затупленим краєм, досягає 24-25 см у довжину і 5-5,5 см у діаметрі, середня вага – 400-450 г. Зерно велике, привабливого, золотисто-жовтого кольору, з глянцевим блиском, розташовується у 18-20 рядів. Дуже солодке та соковите. Гібрид вирощують для одержання товарної продукції з тривалим періодом зберігання. Ідеально для реалізації, використання в кулінарії або для консервування та заморожування.
Особливості сорту кукурудзи Месенджер F1:
вегетаційний період – 80-85 днів;
врожайність – 2 повноцінні качани на кущі;
стресостійкість та висока регенеративна здатність;
відмінний рівень імунітету до вірусних та грибкових захворювань кукурудзи;
прекрасні смакові якості та поживна цінність;
високий вихід товарної продукції вищого класу;
для свіжого ринку, кулінарії, консервування та заморозки.