Продажа Насіння моркви Каротан (Karotan RZ) Флаке тип, (калібр 1,6-1,8) 25 000 насінин
Каротан – високоврожайний сорт типу Флакке.
Бадилля сорту у висоту близько 40 см, темно-зеленого кольору, міцне, з відмінною стійкістю до захворювань.
Циліндричні форми, однорідні, вирівняні, з гладкою шкіркою, з гострим кінчиком і невеликого розміру серцевиною плоди мають насичено помаранчевий відтінок як усередині, так і зовні, трохи виходить із ґрунту.
М'якуш дуже соковитий і солодкий, щільний.
Має високі смакові якості і не схильний до розтріскування і захворювань (альтернаріозу, несправжньої борошнистої роси), квітушності.
Виявляє відмінну лежкість при літніх посівах.
Висока стійкість до ламкості, що дозволяє механічний збір без втрати якості врожаю.
Посів треба робити в дуже влажний ґрунт і уникати загущення.
Потребує розпушування ґрунту, поливі та добрив під корінь.
Посадку рекомендують проводити з щільністю в 0,7 до 1 млн. насінин на гектар.
Немає тенденції до накопичення нітратів у коренеплодах.
Займає лідируючу позицію у промисловому виробництві завдяки високому вмісту каротину, сухої речовини та цукру.
Основний та неперевершений сорт у Європі для промислової переробки.
Має найвищий вміст сухої речовини, каротину, цукру.
Вегетаційний період близько 150 днів
Загальні характеристики:
Пізній високоврожайний сорт типу Флаке для переробки, консервування та заморожування.
Маса коренеплоду складає 200-250 г, длина 25 см, діаметр 5 см.Бадилля сорту у висоту близько 40 см, темно-зеленого кольору, міцне, з відмінною стійкістю до захворювань.
Циліндричні форми, однорідні, вирівняні, з гладкою шкіркою, з гострим кінчиком і невеликого розміру серцевиною плоди мають насичено помаранчевий відтінок як усередині, так і зовні, трохи виходить із ґрунту.
М'якуш дуже соковитий і солодкий, щільний.
Має високі смакові якості і не схильний до розтріскування і захворювань (альтернаріозу, несправжньої борошнистої роси), квітушності.
Виявляє відмінну лежкість при літніх посівах.
Висока стійкість до ламкості, що дозволяє механічний збір без втрати якості врожаю.
Посів треба робити в дуже влажний ґрунт і уникати загущення.
Потребує розпушування ґрунту, поливі та добрив під корінь.
Посадку рекомендують проводити з щільністю в 0,7 до 1 млн. насінин на гектар.
Немає тенденції до накопичення нітратів у коренеплодах.
Займає лідируючу позицію у промисловому виробництві завдяки високому вмісту каротину, сухої речовини та цукру.