Продажа Насіння капусти Bucharest F1 2500 нас.
Капуста білокачанна Бухарест F1 – середньостиглий, продуктивний гібрид від голландської селекційної компанії Seminis. Демонструє пластичність до умов вирощування та догляду. Рослини потужні, облистяні, з розвиненою кореневою системою. Відмінно розвиваються навіть у загущених посадках. Не схильні до фузаріозу і бактеріозу, практично не уражаються комахами.
Качани округлі, акуратні, привабливі, синювато-зеленого кольору, надійно захищені великим, рельєфним листям з густим восковим нальотом. Середня вага головки – від 1,5 до 3 кг. Зібраний урожай відмінно зберігається у полі, підходить для нетривалого (2-4 місяці) зберігання. Гібрид вирощується для реалізації, кулінарії та переробки.
Особливості сорту капусти Бухарест F1:
період дозрівання від висадки на постійне місце зростання - 80-100 днів;
для відкритого та закритого ґрунту;
густота посіву - 40-50 тис.рост./га;
пластичність та невибагливість до умов вирощування;
стійкість до хвороб та комах;
високий потенціал врожайності;
відмінні смакові якості та поживна цінність;
лежність та транспортабельність без втрати товарності;
термін зберігання – до 4 місяців;
призначений для свіжого ринку, кулінарії, переробки та квашення.
Качани округлі, акуратні, привабливі, синювато-зеленого кольору, надійно захищені великим, рельєфним листям з густим восковим нальотом. Середня вага головки – від 1,5 до 3 кг. Зібраний урожай відмінно зберігається у полі, підходить для нетривалого (2-4 місяці) зберігання. Гібрид вирощується для реалізації, кулінарії та переробки.
Особливості сорту капусти Бухарест F1:
період дозрівання від висадки на постійне місце зростання - 80-100 днів;
для відкритого та закритого ґрунту;
густота посіву - 40-50 тис.рост./га;
пластичність та невибагливість до умов вирощування;
стійкість до хвороб та комах;
високий потенціал врожайності;
відмінні смакові якості та поживна цінність;
лежність та транспортабельність без втрати товарності;
термін зберігання – до 4 місяців;
призначений для свіжого ринку, кулінарії, переробки та квашення.