Продажа Монітор Плюс, 266 грам
ДІЮЧА РЕЧОВИНА: сульфосульфурон, 750 г/кг
ПРЕПАРАТИВНА ФОРМА: водорозчинні гранули
УПАКОВКА: 0,266 кг
ПЕРЕВАГИ:
- Висока ефективність проти метлюга та стоколосу
- Забезпечує контроль пирію та падалиці ячменю в посівах озимої пшениці
- Низькі норми витрат: 1 кг можна обробити до 75 га посівів
МЕХАНІЗМ ДІЇ :
МОНІТОР® ПЛЮС призводить до порушення метаболізму амінокислот, пошкодження меристеми, припинення росту та відмирання бур’янів. Повна їхня загибель спостерігається протягом 3–6 тижнів
ПОГЛИНАННЯ І ПЕРЕМІЩЕННЯ У РОСЛИНІ:
Гербіцид системної дії. Швидко поглинається бур’янами через листя
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ
В Україні зареєстрований на озимій пшениці. Також дозволений до використання на ярій пшениці та тритикале. Не допускається використання на інших злакових культурах
Застосовують восени та навесні у період активного росту бур’янів при температурі від 10 до 25 °С
Обов’язкове застосування у поєднанні з ПАР СЕЛФІ®
Для підсилення дії проти дводольних бур’янів рекомендується застосування в баковій суміші з іншими гербіцидами: ТРУ, 2М – 4Х 750, АГРІТОКС®, ДІКОПУР® Ф 600, ЕСТЕТ® 905, ДІКОГЕРБ® СУПЕР, ДІКОПУР® ТОП 464 проте треба уникати використання гербіциду МОНІТОР® у баковій суміші з повними нормами 2,4 – Д, та гербіцидами на основі д.р. мекопроп та дихлорпроп, оскільки це може привести до зниження ефективності такої суміші проти злакових бур`янів
КУЛЬТУРА |
БУР’ЯН | НОРМА, Л/ГА |
СПОСІБ, ЧАС ОБРОБОК |
Пшениця озима |
Комплекс однорічних і багаторічних дводольних та злакових бур`янів, в тому числі пирій | 0,013-0,026 | Від фази трьох справжніх листків до виходу в трубку та появи прапорцевого листа (BBCH 13 – 31(37*)) культури |
ОРГАНІЗАЦІЯ СІВОЗМІНИ ПІСЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ ГЕРБІЦИДУ МОНІТОР® ПЛЮС
ЧЕРЕЗ 4 МІСЯЦІ |
ЧЕРЕЗ 9 МІСЯЦІВ | ЧЕРЕЗ 24 МІСЯЦІ |
Озимі зернові, ріпак |
Всі культури, крім цукрових буряків та овочевих |
Всі культури без обмежень, включаючи цукрові буряки та овочеві культури |
ОРГАНІЗАЦІЯ СІВОЗМІНИ ПІСЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ ГЕРБІЦИДУ МОНІТОР® ПЛЮС
Пересів озимої пшениці допускається зерновими колосовими, ріпаком, картоплею, горохом
* – Світовий досвід використання