Продажа Азотофіт®-р для стимуляції росту та підживлення рослин 1л
Пакування: 1 л, 5 л, 10 л.
СКЛАД. Біопрепарат містить діючий чинник - живі клітини природної азотфіксуючої бактерії Azotobacter chroococcum, мікро- та макроелементи, біологічно активні продукти життєдіяль­ності бактерій: амінокислоти, вітаміни, фітогормони, фунгіцидні речовини.
ОСОБЛИВОСТІ ДІЇ. Біоактиватор. Має ростостимулюючі та фунгіцидні властивості, які ба­зуються на здатності бактерії Azotobacter chroococcum активно фіксувати молекулярний азот атмосфери, переводячи його в доступну рослинам форму; синтезувати ростостимулюючі речо­вини (нікотинову кислоту, пантотенову кислоту, піридоксин, біотин, гетероауксин тощо); ви­діляти фунгіцидні речовини, які пригнічують ріст фітопатогенної мікрофлори; продукувати метаболіти, здатні розчиняти важкорозчинні фосфати ґрунту.
ПРИЗНАЧЕННЯ. Для передпосівної обробки насіння зернових, бобових, технічних (олій­них), круп'яних культур, буряка, овочів, квітів, бульб картоплі; замочування розсади овочевих та ягідних культур, молодих саджанців дерев; кореневого та позакореневого підживлення зер­нових, бобових, технічних (олійних), круп'яних культур, буряка, овочів, бульб картоплі, ягід­ників, квітів з метою прискорення росту, підвищення урожаю та поліпшення його якості; при­гнічення росту фітопатогенної мікрофлори - збудника хвороб рослин, а також - для покра­щення природної родючості та оздоровлення ґрунтів.
ЗАСТОСУВАННЯ.
Передпосівна обробка насіння.
Обробку проводять в день посіву. Замочують насіння на 1 - 2 години, після чого його промо­кають і зразу висівають або спочатку підсушують у затінку і висівають не пізніше, ніж через 8 годин після обробки.
Обробка бульб картоплі- перед садінням.
Обробку проводять в затіненому місці обприскуванням насіневого матеріалу або замочуван­ням його в розчині біопрепарату на декілька годин (див. табл.).
Обробка розсади овочевих та плодоягідних культур, саджанців фруктових дерев- перед висаджуванням у ґрунт.
Кореневе підживленнярослин (в залежності від виду рослин, 1 - 3 обробки ): перше піджив­лення - після садіння або після появи сходів; кожне наступне підживлення - через 10-15 днів після попереднього.
Позакореневе підживлення(обприскування) рослин: в період вегетації.
Обробку насіння та обробку розсади, саджанців фруктових дерев проводити у затінку, уникаючи дії прямих сонячних променів, кореневе та позакореневе підживлення - в похмуру погоду або ввечері.
Перед застосуванням збовтувати! Розчини препарату зберігати не більше доби!
Біоактиватор Азотофіт-р можна застосовувати з іншими препаратами захисту рослин, мікро- та макро­елементами, прилиплювачами, стимуляторами росту.
Заходи безпеки:
Азотофіт®-р нетоксичний для людей, тварин та комах! При попаданні препарату на шкіру або в очі - промити водою.
Умови зберігання:
Азотофіт-р зберігають в герметичній упаковці, в захищеному від світла місці за температури від 4 0С до 10 0С.
Гарантійний термін зберігання: шість місяців від дати виготовлення. Посвідчення про державну реєстрацію: серія А № 02961
НОРМИ ВИТРАТ АЗОТОФІТУ® -р ТА СПОСІБ ЙОГО ЗАСТОСУВАННЯ
Культура, що обробляється |
Норма витрати препарату |
Спосіб, час обробок, обмеження |
Кількість обробок |
Зернові (пшениця, жито, ячмінь, овес, просо, сорго) |
0,1-0,5 л/т |
Передпосівна обробка насіння |
1 |
Бобові (горох, соя, боби, чечевиця, квасоля, чина) |
0,2-0,8 л/т |
Передпосівна обробка насіння |
1 |
Технічні (олійні: ріпак, соняшник) |
0,7-1,5 л/т |
Передпосівна обробка насіння |
1 |
Круп'яні (гречка, рис) |
0,2 л/т |
Передпосівна обробка насіння |
1 |
Кукурудза |
0,3-1,0 л/т |
Передпосівна обробка насіння |
1 |
Буряки (цукровий, столовий, кормовий) |
0,5-1,2 л/т |
Передпосівна обробка насіння |
1 |
Овочеві культури (огірки, томати, перець, бак­лажани, капуста, кавуни, дині, кабачки), квіти |
0,5-1,2 л/т |
|
1 |
Картопля |
100 мл/т |
Обробка бульб |
1 |
Овочеві та плодоягідні культури |
10 мл/100 од. |
Обробка розсади |
1 |
Саджанці фруктових дерев |
10 мл/100 од. |
Обробка саджанців |
1 |
Зернові, бобові, технічні (олійні), круп'яні культури, буряки, картопля |
100-500 мл/га |
Кореневе підживлення |
1 |
Овочеві, ягідники, квіти |
0,2-1,0 л/га |
Кореневе підживлення |
2 - 3 |
Саджанці фруктових дерев |
2 мл/дерево |
Кореневе підживлення |
1 |
Зернові, бобові, технічні (олійні), круп'яні культури, буряки, картопля |
50-100 мл/га |
Позакореневе підживлення |
1 |
Овочеві, ягідники, квіти |
100-500 мл/га |
Позакореневе підживлення |
1 |